Вонземјанинот од наше маало

5,00

  • КАТЕГОРИИ: Домашни автори, Литература за деца
  • АВТОР: Миле Костов

Solo 1 pezzi disponibili (ordinabile)

COD: IBSN 781234-567897 Categoria:

Descrizione

Во една неверојатна авантура, бегајќи од машините пратени да ја заробат, ќе го открие своето супериорно потекло. Одличен научно-фантастичен роман за деца што ќе им ја разгори фантазијата кај вашите најмили, притоа поттикнувајќи ја и креативноста.

IT