Меѓупланетарна брканица

5,00000

Solo 1 pezzi disponibili

Descrizione

Во продолжението на сказната “Кражба во музејот” под наслов “Меѓупланетарна брканица” ке видиме што ке се случи со Биби, Боби, роботчето Р1 и нашите омилени зазулчиња: Зази, Зина, Зик, Зуф и Зули откако ке поминат низ аиниотпортал. Каде ке ги однесе порталот?

IT