Килибарно монисто

8,00

  • КАТЕГОРИЈА: Домашни автори
  • АВТОР: Милован Стефановски

Solo 1 pezzi disponibili (ordinabile)

COD: ISBN 9-786084-759881 Categoria:

Descrizione

Милован Стефановски го одбрал најтешкиот образец на раскажување: со малку зборови и нивна лесна проточност, да ни каже многу. Или да ни го раскаже и она што можеби нам веќе ни било познато, но да ни го раскаже така како никогаш дотогаш да не сме го знаеле.

IT