Вонземјанинот од наше маало

5,00

  • КАТЕГОРИИ: Домашни автори, Литература за деца
  • АВТОР: Миле Костов

Only 1 left in stock (can be backordered)

SKU: IBSN 781234-567897 Category:

Description

Во една неверојатна авантура, бегајќи од машините пратени да ја заробат, ќе го открие своето супериорно потекло. Одличен научно-фантастичен роман за деца што ќе им ја разгори фантазијата кај вашите најмили, притоа поттикнувајќи ја и креативноста.

EN