Меѓупланетарна брканица

5,00

Only 1 left in stock

Description

Во продолжението на сказната “Кражба во музејот” под наслов “Меѓупланетарна брканица” ке видиме што ке се случи со Биби, Боби, роботчето Р1 и нашите омилени зазулчиња: Зази, Зина, Зик, Зуф и Зули откако ке поминат низ аиниотпортал. Каде ке ги однесе порталот?

EN